Päiväkodin esittely

 

Päiväkotimme on n.60-paikkainen päiväkoti hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Nokian keskustassa, kävelymatkan päässä erilaisista kulttuuri- ja liikuntapaikoista. Päiväkodin aukioloaika on klo 6.15-17.15.

Tarjoamme turvallista ja hyvää varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Vahvuutenamme on talomme pienuus; kaikki lapset ja aikuiset tuntevat toisensa ja sisarukset saavat olla lähellä toisiaan. Järjestämme koko talon yhteisiä tilaisuuksia.

Meille on tärkeää pitää lasta yksilönä. Tuemme hänen kasvuaan ja kehitystään yhdessä vanhempien kanssa. Toimintamme on tavoitteellista, monipuolista ja lapsen kehitystason huomioonottavaa. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon.

Liikunnalla on oleellinen osa päiväkotimme arjessa. Olemme laatineet päiväkodin oman liikunnan vuosisuunnitelman, jota noudatamme. Lapsella on mahdollisuus osallistua liikuntaan ohjatusti ja omaehtoisesti sekä kokea liikunnan iloa joka päivä.